Εύκολη νίκη με τρομερές Τζόουνς και Σταμολάμπρου ο Παναθηναϊκός!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κέρδισε σε φιλικό τον Πρωτέα Βούλας με 83-73.

«Ο ΠΑΟ είναι οικογένεια, θα τα δώσω όλα στο παρκέ»

Οι πράσινες δεν έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, βρέθηκαν πίσω από τον Πρωτέα με 12-20, καθώς η ομάδα της Βούλας είχε ενθουσιασμό και μεγάλη ευστοχία στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το τριφύλλι πήρε μπροστά σταδιακά και στο ημίχρονο πήρε κεφάλι, διατηρώντας ένα ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ μέχρι το ξεκίνημα στο 4ο δεκάλεπτο.

Εκεί ο Πρωτέας μείωσε 62-59, ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα γρήγορο σερί 15-2, έχοντας πρωταγωνίστρια τη Φαίη Κωτούλα με τρία συνεχόμενα τρίποντα και καθάρισε τη νίκη.

Για τον Παναθηναϊκός ξεχώρισε η Ρζόουνς με 16 πόντους και Σταμολάμπρου με 17 πόντους.

Το Σάββατο στις 8μμ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Καλλιθέα, τις Εσπερίδες.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού: Σταμολάμπρου 17 (1), Κωτούλα 9 (3), Παυλοπούλου 8, Τσβίτκοβιτς 6 (1), Μπάτσιου 2, Αλεξανδρή 5 (1), Τζόουνς 16 (1), Ρέιντζ 11 (1), Θεοδωρομανωλάκη 5 (1), Χαιριστανίδου 4.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr