Στην Λεωφόρο η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού!
Αλλαγή έδρας θα έχουμε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λευκάδα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων η αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τους δύο συλλόγους να συναινούν για την αλλαγή της έδρας.
Έτσι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο την 1 Οκτωβρίου, με την αναμέτρηση να χρησιμοποιείται και ως αποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν, με τον κόσμο να αναμένεται να γεμίσει το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Κι αυτό στο πλαίσιο των αλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί στη Νίκη Λευκάδας, που τη νέα σεζόν θα κάνει προπονήσεις στην Αθήνα και θα ταξιδεύει στην τοπική πόλη μόνο στα εντός έδρας ματς για οικονομικούς λόγους. Έτσι η αλλαγή βολεύει και τις δύο πλευρές, που θα γλιτώσουν τη μετακίνηση.
Το «ΟΚ» δόθηκε την Τρίτη (12/9) και από την ΕΟΚ, με το παιχνίδι να αλλάζει και τυπικά έδρα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες