Παναθηναϊκός: Χάνει ένα σημαντικό όπλο και πάει για μεταγραφή!
Πολλές αλλαγές αναμένεται να έχουμε στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.
Από τα παιχνίδια για τη φάση των “16” του CEV Challenge Cup, η Μάρθα Ανθούλη τραβούσε τα ιταλικά βλέμματα, τόσο για το νεαρό της ηλικίας, όσο και για τα αγωνιστικά της προσόντα, με αποτέλεσμα η Κιέρι να εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή της.
Δύο αναμετρήσεις ήταν αρκετές, για να πείσουν την ιταλική Κιέρι να επενδύσει στην Ελληνίδα διαγώνιο και να την εντάξουν στο ρόστερ τους από τη νέα σεζόν.
Έτσι, η νυν διαγώνιος του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της σεζόν, θα αποχωρήσεις από το Παναθηναϊκό και συνάμα από την Ελλάδα για να γίνει μέλος της ιταλικής ομάδας.
Από την μεριά του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα χάσεις ένα αρκετά πολύτιμο γρανάζι στην επίθεση του, έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για ν’ αντικαταστήσει την Ελληνίδα υψηλόσωμο διαγώνιο, με μόνο σίγουρο να είναι πως η νέα διαγώνιο του Παναθηναϊκού θα είναι ξένη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Κάνγκουα και η μεταγραφή από το... πάνω ράφι
- Οριστικό: Τελειώνει ο Σιώπης από τον Παναθηναϊκό - Σε ποια χώρα μετακομίζει
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ντέιβις – Το προφίλ του
- «Μεγάλες προτάσεις από την Cosmote TV - Πήρε την απόφασή του ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Τέσσερις ελεύθεροι στόπερ αν υπάρξει πώληση