Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Αποχωρεί ο Γιάκομπσεν!

Επίσημο: Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό ο παικταράς!

Αλλαγή στη θέση του πασαδόρου, μετά τη σεζόν 2018-19, θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προβεί σε μία μεγάλη αλλαγή για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, που δεν είναι άλλη από την αντικατάσταση του Άξελ Γιάκομπσεν.

Ο Δανός πασαδόρος, μετά από πέντε σεζόν στον Παναθηναϊκό, όντας ο μαέστρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας κλείνει τον κύκλο του στο «τριφύλλι» μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Αντικαταστάτης του ο υψηλόσωμος 25χρονος Καναδός Ντέρεκ Επ.

Ο νεαρός πασαδόρος έχοντας παίξει στην Αμερική στα Πανεπιστήμια Spartans και Huskies, πέρυσι βρέθηκε για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά τάραφλεξ. Ο ίδιος, μάλιστα, αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι, βοηθώντας και στην μπλοκ άμυνα.

Από την άλλη ο 38χρονος πασαδόρος, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία και την ομάδων των Καννών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News