Άνετο διπλό ο Παναθηναϊκός, 0-3 τον Ιωνικό!

Παναθηναϊκός: Γκολ στο 90' και... τέζα ο Άρης - Σπουδαίο διπλό

Εύκολη νίκη για την Κ19 του Παναθηναϊκού η οποία κέρδισε με 3-0 τον Ιωνικό.

Την τρίτη σερί νίκη της πανηγύρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Super League. Μετά τις επικρατήσεις απέναντι σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου και του Ανδρέα Ντρένοβα νίκησε εκτός έδρας τον Ιωνικό με 3-0 σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική παραμένοντας σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Πράσινοι απ’ την αρχή της αναμέτρησης πήραν τα ηνία και άσκησαν πίεση στον αντίπαλο. Ιδίως μετά το 30′ το Τριφύλλι έγινε πιο απειλητικό κι αφού έχασε μια μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Νταμπίζα, άνοιξε το σκορ στο 37′.

Ο Συμεωνίδης εκτέλεσε κόρνερ κι ο Νικολετόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι στο 40′ με απευθείας κετέλεση φάουλ του Συμεωνίδη αλλά ο γκολκίπερ του Ιωνικού απομάκρυνε εντυπωσικά. Στο φινάλε του ημιχρόνου (45′) οι Πράσινοι βρήκαν και το δεύτερο γκολ που άξιζαν βάσει απόδοσης.

Ο Συμεωνίδης έκανε καταπληκτική ατομική ενέργεια και με ωραίο σουτ έξω απ’ την περιοχή διομόρφωσε το 0-2.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε πιεστικός και στο β’ ημίχρονο φτάνοντας στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος (0-3).

Στο 52′ μετά από έναν θαυμάσιο συνδυασμό, ο Νταμπίζας ανατράπηκε εντός περιοχής και το κερδισμένο πέναλτι εκτέλεσε με σκαφτό σουτ ο Βολάκης, ο οποίος έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 90′ ο Ιωνικός είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει με πέναλτι, όμως ο Παναγάκος κράτησε το μηδέν καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά διατηρώντας για τρίτο σερί ματς το μηδέν στα μετόπισθεν των Πρασίνων.

Ιωνικός: Κυρίτσας, Τσελικού, Δάλλας, Πέτρας, Σπανός, Τετώρος, Γκόλφης, Κετίκογλου, Παπαναστασίου, Κατσούρος, Αρμένης.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης (80′ Χασανάγκο), Κάτρης, Ζεϊμπέκης (70′ Κοκκάκης), Νικολετόπουλος (63′ Βαγιαννίδης Αιμ.), Συμεωνίδης (46′ Τσιάβος), Καλοσκάμης, Λάζαρης, Βολάκης (63′ Ορμενάι), Νταμπίζας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News