Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αλλαγή ώρας στον τρίτο τελικό της σειράς της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για της 13:00, με την ΕΟΚ ωστόσο να ανακοινώνει τη μετάθεσή του για μία ώρα αργότερα, με τη νέα ώρα διεξαγωγής να είναι στις 14:00.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Ο Κοντός νέος προπονητής στο μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη τηςε συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Κοντό για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο καθώς και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ.

Οι τρεμπλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν τη μάχη τους φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ μπροστά υπάρχει και η πρώτη έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Κόντος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητες στην Καλαθοσφαίριση και στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή , με διπλωματική εργασία «η Ταξινόμηση στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης με αγωνιστικό αμαξίδιο».

Ξεκίνησε στον Άρη Θεσσαλονίκης(2004-2005)ως προπονητής στα αγωνιστικά τμήματα. Έγινε υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΣΑΑΚ Ανατόλια» (2009-2016). Στην συνέχεια ανέλαβε για δύο χρόνια (2016-2018) ως Ά προπονητής στη Μακαμπή Θεσσαλονίκης (Γ´Εθνική). Παράλληλα όμως ο διακαής πόθος του ήταν η ενασχόληση του με την Καλαθοσφαίριση με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Αρχικά διετέλεσε β´προπονητής στον Κένταυρο Θεσσαλονίκης (2004-2006) και στη συνέχεια Ά προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης (2008-2010). Το 2019 ανέλαβε ως Ά προπονητής στον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του ήταν η ένταξη του στο προπονητικό stuff της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο και η συμμετοχή του με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σεράγεβο τον Ιουνίου του 2022.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο τεχνικό τιμ :

Ο Γιώργος Κυριαζής ως αθλητής έχει αγωνιστεί στον Άρη Θεσσαλονίκης από το μίνι τμήμα του συλλόγου ως το ανδρικό τμήμα στην Α1 της μεγάλης ομάδας του Άρη του Γ. Ιωαννίδη του Ν. Γκάλη του Π.Γιαννάκη και των υπολοίπων αθλητών της ομάδας με πολλές διακρίσεις και πρωταθλήματα!

Ως προπονητής εργάστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, GBA, ΔΕΚΑ και τώρα στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκα. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ελλάδος και πολλές ακόμα δεύτερες και τρίτες θέσεις πανελλαδικά. Ως προπονητής ατομικής βελτίωςης έχει προπονήσει τους Ν. Ζήση, Σ.Βεζένκοφ, Ντ.Μήτογλου Λ.Μποχωρίδη, Ταπούτο Χ., Βλ. Γιάνκοβιτς, Δ. Κατσιβέλη, Γερομιχαλό Πέτρο και Δ., Τσιάρα Γ., Χρυσικόπουλο Λ., Β. Χρηστίδη, M. Mutaf, D. Mutaf και πολλούς ακόμα αθλητές Α1 και Ευρωλίγκας.

Ο Αθανάσιος Μαλτάς ξεκίνησε την Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο στην ομάδα του Κενταύρου Θεσσαλονίκης κατακτώντας το 2004 το κύπελλο Ελλάδος την ίδια χρονιά, συμμετείχε στην Παραολυμπιάδα με την Εθνική ομάδα. Το 2006 η ομάδα μετονομάστηκε σε Άρης Θεσσαλονίκης και το 2016 κατέκτησε με τον Άρη το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Τέλος, ο Γιάννης Τσεμπέρης θα είναι επίσης στο τεχνικό τιμ και έχει άκρως Παναθηναϊκό υπόβαθρο καθώς είναι προπονητής στα τμήματα Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News