Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις οδηγίες και τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Final 4 Kυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ελευθερία Μοσχάτου την Κυριακή (14:00).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών διεξάγεται την Κυριακή (14:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ελευθερία Μοσχάτου.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στις 12:30. Η είσοδος στο κλειστό της Ζωφριάς θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε όσους έχουν προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις, ενώ η οδός Διονύσου δεν θα είναι προσβάσιμη για τα επιβατικά αυτοκίνητα πλην όσων κατέχουν τις ειδικές διαπιστεύσεις.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται σε τρία σημεία ενδελεχείς προέλεγχοι τόσο για προσκλήσεις/εισιτήρια, όσο και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News