Καπογιάννη: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Καπογιάννη: «Το χρωστούσαμε στον κόσμο μας - Από το πάνω... ράφι η Κάιζερ»

Η τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη στο μπάσκετ γυναικών μίλησε για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έχουν προκριθεί. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό τον θεσμό και για την ομάδα μου δεν δέχομαι τον τίτλο του φαβορί.

Ολες οι ομάδες έχουν πιθανότητες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και διεκδικούμε τον τρόπο, και πρέπει να παλέψουμε σκληρά αν θέλουμε τον.

Το μπάσκετ γυναικών θέλει μεγαλύτερη προβολή και θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής να αλλάξει και αυτό. Εύχομαι ο καλύτερος να πάρει το κύπελλο».

Aπό την πλευρά της η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πηνελόπη Παυλοπούλου είπε:

«Να συγχαρώ τις ομάδες που έχουν προκριθεί. Παλέψαμε σκληρά για να βρεθούμε εδώ. Δεν πάμε στο γήπεδο με το σκεπτικό ότι είμαστε φαβορί, καθώς πρόκειται για παιχνίδια νοκ άουτ.

Εύχομαι να γίνουν ανταγωνιστικοί αγώνες και να τους απολαύσουν οι φίλαθλοι. Η ενέργεια με την Φλόγα είναι πολύ όμορφη. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και υγεία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News