Ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. για το Final 4 Κυπέλλου στην Καλαμάτα
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τη διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών στην Καλαμάτα, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα.
Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με την Ε.Ο.Π.Ε. αποφάσισαν να χορηγήσουν από 30 προκλήσεις στους συμμετέχοντες Συλλόγους, αυστηρά για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους συγγενείς και τους χορηγούς της κάθε ομάδας, κάτι το οποίο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.
Ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι ομάδες με φιλάθλους έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και να διεκδικεί τίτλους με τον κόσμο του στο πλευρό του.
Το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς και είναι γιορτή του αγωνίσματος και τόσο η Αστυνομία όσο και η Ομοσπονδία βόλεϊ οφείλουν να μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης με φιλάθλους.
Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναλογιστούν ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου, όπως οι τελικοί με διπλούς αγώνες.
Στη σύσκεψη για τα μέτρα ο Παναθηναϊκός ζήτησε επίσημα περισσότερες προσκλήσεις ώστε να παρευρεθεί περισσότερος κόσμος, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπούσης σε Βαρδινογιάννη: «Πάρε και εσύ πάλι τον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε ο «Καπετάνιος»
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ράστοντερ, αφού πουλήσει Σφιντέρσκι ή Πάντοβιτς»
- Μπόγρης: «Περνάει ο Παναθηναϊκός τη Βαλένθια και έγιναν υπερψ@@@δες του πλανήτη – Κανονικός υπερψ@@@ας είναι ο Ολυμπιακός»
- «Στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια θα δούμε πρόσωπα που δεν περιμένουμε να δούμε»
- Βίντεο: Ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της Βαλένθια