Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 76-69: Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινες»
Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού δεν έκαναν καλή εμφάνιση στο πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό και έχασαν με σκορ 76-69.
Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 11-5 στα πρώτα 4:30 της αναμέτρησης.
Κάπου εκεί όμως οι παίκτριες του Τριφυλλιού βρήκαν τα πατήματα τους και με συνεχόμενα τρίποντα προηγήθηκαν με 13-16.
Τελικά η πρώτη περίοδος έκλεισε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με σκορ 20-18.
Η δεύτερη περίοδος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τις πράσινες.
Όμως τα τρίποντα συνέχισαν να κρατάνε κοντά τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού στο σκορ με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 32-30 4 λεπτά πριν την λήξη.
Τελικά το ημίχρονο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 38-37.
Στη τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο για μεγάλο χρονικό διάστημα με το σκορ να είναι 45-44 4 λεπτά πριν την λήξη.
Η συνέχεια δεν ήταν η ίδια για το Τριφύλλι καθώς είχε άσχημη εικόνα και κακές επιλογές με το τρίτη περίοδο να κλείνει με σκορ 56-51 υπέρ του Ολυμπιακού.
Στη τέταρτη περίοδο ο αιώνιος αντίπαλος συνέχισε να έχει το προβάδισμα όμως οι αθλήτριες της Καπογιάννη έβρισκαν τρόπους να σκοράρουν.
Κάπου εκεί το δεδομένα άλλαξαν με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ εύστοχος ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου απαντήσεις με την Χριστινάκη να παλεύει μόνη της.
Έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με σκορ και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πέντε κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τα αποδυτήρια της Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (pic)
- «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Τσιμίκα»
- Γάτας: «Έρχεται ο Μπαλντίνι – Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ήδη προπονητή»
- Δυνατά η Τραμπζονσπόρ για παίκτη που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό!