Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά ο τελικός Κυπέλλου βόλεϊ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά ο τελικός Κυπέλλου βόλεϊ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Live Streaming, δείτε ζωντανά το μεγάλο τελικό του Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας γυναικών.

Ο μεγάλος τελικός του Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας γυναικών έφτασε.

Η ΑΕΚ, που προκρίθηκε στον τελικό για τέταρτη φορά στην ιστορία της, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με στόχο το πολύτιμο τρόπαιο.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχασε το πρώτο σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, ωστόσο έκανε την ανατροπή και εξασφάλισε το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει άνετα με 3-0 σετ του ΑΟ Θήρας κι έτσι ο τελικός θα αποτελέσει υπόθεση αθηναϊκού ντέρμπι.

Οι “πράσινες” πρόκειται να υπερασπιστούν τα… σκήπτρα τους, καθώς αποτέλεσαν την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο, επικρατώντας με 3-1 σετ του ΑΟ Θήρας. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει φτάσει τρεις φορές έως τώρα στον τελικό, ωστόσο έχει ηττηθεί ισάριθμες φορές από τον Ολυμπιακό και δεν έχει… γευτεί ακόμη τη χαρά του εν λόγω τροπαίου.

Οι “ερυθρόλευκες” έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις (9) του θεσμού. Ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21:30 στην Άρτα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά ο τελικός Κυπέλλου βόλεϊ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News