Παναθηναϊκός: Διοργανώνει τουρνουά για ιερό σκοπό!

Αναβλήθηκε παιχνίδι του Παναθηναϊκού λόγω κακοκαιρίας!

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία, που ανέλαβε το Σκακιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού και η οποία αφορά στην διοργάνωση δύο τουρνουά rapid (γρήγορο σκάκι δεκάλεπτων παρτιδών), με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, μέσω των παραβόλων συμμετοχής, ώστε να αγοραστούν προμήθειες, που θα προωθηθούν σε εκείνους που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Τα τουρνουά, για όσους θέλουν να συμμετέχουν κι επομένως, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι, να προσφέρουν, θα γίνουν αύριο Σάββατο 5.00 το απόγευμα, στο εντευκτήριο του σκακιστικού τμήματος (Λουκά Μπέλου 3 στους Αμπελόκηπους στο ύψος της στάσης του μετρό Πανόρμου) και την Κυριακή 6.30 το απόγευμα στον ίδιο χώρο.

Το παράβολο συμμετοχής στα τουρνουά του Παναθηναϊκού ορίζεται εκτάκτως στα 15 ευρώ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όποιος θέλει δεν μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Επίσης όποιος θέλει αντί χρημάτων μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ή είδη ρουχισμού κατάλληλα συσκευασμένα.

Όλα όσα θα συγκεντρωθούν θα προωθηθούν προς τους σεισμόπληκτους, μέσω της εκστρατείας του Δήμου Αθηναίων, ενώ την διαχείριση των χρημάτων και των ειδών που θα προσφερθούν, θα εποπτεύσει μια τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον Γιώργο Βούλγαρη (ανώτατο δικαστικό), Θεόδωρο Ιγνατιάδη (γιατρό) και εμένα, ώστε να διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση η αξιοπιστία της πρωτοβουλίας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News