Παναθηναϊκός: Με δύο σημαντικές απουσίες κόντρα στην Ελιτζούρ Χολόν!
Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του Eurocup κόντρα στην Ελιτζούρ Χολόν στο ΟΑΚΑ, με το «τριφύλλι» να μην έχει στη διάθεσή του τις Αρίκα Κάρτερ και Ελεάννα Χριστινάκη.
Η Αμερικανίδα γκαρντ θα μείνει εκτός 12άδας από την Ελένη Καπογιάννη, λόγω του περιορισμού των δύο ξένων που υπάρχει στη διοργάνωση, με τις Τσάστιτι Ριντ και Έμιλυ Πόττερ να είναι κανονικά στην «πράσινη» αποστολή.
Εκτός θα είναι και η Ελεάννα Χριστινάκη, που έχει αγωνιστεί με τη Βαλένθια στην Euroleague και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό στη διοργάνωση.
Το ντεμπούτο της Ελληνίδας παίκτριας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (8/1) στο παιχνίδι των «πράσινων» κόντρα στον Παναθλητικό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την Α1 Γυναικών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μίλησε με τρεις ακόμη προπονητές ο Παναθηναϊκός»
- Το ΑΙ απάντησε για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Αυτή η ομάδα θα νικήσει
- Κουτλουάι: «Ελπίζω να περάσει ο Παναθηναϊκός. Κακό για τη Φενέρμπαχτσε αυτό»
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για το μέλλον του Γιαγκούσιτς
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό - Τα δύο σενάρια