Επίσημο: Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Επίσημο: Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Όπως έγινε γνωστό ο τελικό του Σούπερ Καπ στο βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λίντο.

Το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, θα φιλοξενήσει τον τελικό του Σούπερ Κάπ, μεταξύ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση, όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί στις 4 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 9.30 το βράδυ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ3.

Το Σούπερ Καπ, είχε αποφασιστεί απο την ΕΣΑΠ να γίνει στο Ηράκλειο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Το τελευταίο διάστημα έγιναν διαβουλεύσεις για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Για διάφορους λόγους, το Λίιντο, αλλά και τα Δυο Αοράκια, δεν ήταν εφικτό να φιλοξενήσουν τον αγώνα και έτσι επελέγη, το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, το οποίο φιλοεξενεί τα τελευταία 4 χρόνια αγώνες της Volley League, λόγω της παρουσίας του ΟΦΗ, στη μεγάλη κατηγορία, του Ελληνικού βόλει.

Λόγω της μικρής χωρητικότητας, του γηπέδου (600 θέσεις) η είσοδος θα γίινει μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ θα προσκληθούν σχολεία και αθλητές απο συλλόγους του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν απο την ΕΣΑΠ, το επόμενο διάστημα.

Παναθηναϊκός: Οι 10 τυχεροί για τις συνδρομές του PAO TV

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τους δέκα τυχερούς για το διαγωνισμό για τις δέκα δωρεάν συνδρομές στο PAOTV.

Αναλυτικά οι τυχεροί του Διαγωνισμού των…απομακρυσμένων Παναθηναϊκών είναι οι:Χαράλαμπος Τσάμτσας-ΚαναδάςΓιώργος Κουκούλας-Δουβλίνο

Αλέξανδρος Κομίνης-Βούπερταλ

Βασίλεις Αθανασίου-Πάφος

Θανάσης Κασίδας-Αγιά Λάρισας

Θοδωρής Τουρνατζής-Γαλαξείδι

Γιώργος Παπαφιλιππάκης-Χανιά

Γιώργος Κουμπούλης-Πρέβεζα

Φώτης Μαντούβαλος-Ικαρία

Δημήτρης Μανωλόπουλος-Δράμα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News