Challenge Cup: Δύο σετ μακριά από την πρόκριση στους «16»

Με δυσκολία κέρδισε το Μαρκόπουλο ο Παναθηναϊκός

Στη Γαλλία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει (20/12, 21:00) τη Ναντ για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «32» του Challenge Cup. Οι πράσινες βρίσκονται δύο σετ μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλεϊ βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Ναντ για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «32» του Challenge Cup. Οι πράσινες είχαν κερδίσει στην έδρα τους με 3-1 κι αυτό σημαίνει πως χρειάζονται άλλα δύο σετ, για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ουσιαστικά οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη θέλουν να αποφύγουν την ήττα με 3-0 και 3-1 σετ. Στη δεύτερη περίπτωση η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ, ενώ στην πρώτη οι πράσινες θα αποκλειστούν.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το γαλλικό πρωτάθλημα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη άρα πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο εμείς πάμε επίσης να νικήσουμε», ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News