Καθαρή νίκη με ανατροπή ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ναντ
Η Ναντ προηγήθηκε 1-0, όμως ο Παναθηναϊκός παίζοντας εντυπωσιακό βόλεϊ σε μπλοκ-άμυνα νίκησε 3-1 και θα πάει στη ρεβάνς για να ολοκληρώσει μια πρόκριση-υπέρβαση επί της πρωτοπόρου του γαλλικού πρωταθλήματος.
Αν και οι φιλοξενούμενες ξεκινήσαν καλύτερα το ματς, παίρνοντας προβάδισμα δύο πόντων (1-3), ο Παναθηναϊκος με την Μέντιτς στο σερβίς κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά… κεφάλι στο σκορ (7-6).
Οι δύο ομάδες είχαν καλή απόδοση, εναλλάσσοντας το προβάδισμα, ωστόσο ένας λάθος της Χατζηευστρατιάδου έφερε την γαλλική ομάδα στο +2 (14-16).
Από εκεί και πέρα η Ναντ κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της και να πάρει το πρώτο σετ (0-1) με σκορ 25-23, παρά την αντίδραση του Παναθηναϊκό που έφτασε τη διαφορά στο ελάχιστο (23-24).
To ξεκίνημα του δεύτερου σετ έμοιαζε ίδιο με του πρώτου. Η Ναντ πήρε προβάδισμα τριών πόντων (0-3), με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει πάλι τη λύση από το σερβίς του και να παίρνει προβάδισμα στο σετ (8-7).
Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη «έτρεξαν» ένα σερί στέλνοντας τη διαφορά στους πέντε πόντους (15-10).
Βέβαια, από τη μεριά τους οι Γαλλίδες έβγαλαν αντίδραση μειώνοντας σε 17-15, όμως και πάλι ένα επιθετικό σερί έφερε την ομάδα του Παναθηναϊκού σε set ball για να ισοφαρίσει σε 1-1 στα σετ με σκορ 25-18.
Τα σετ: 23-25, 25-18, 25-19, 25-17
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81