Παναθηναϊκός: Έκανε το 6/6 και βλέπει... Ολυμπιακό!

Από το Youtube το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Με πλουραλισμό στο σκοράρισμα και την Ελένη Καπογιάννη να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής πριν τα δύο σημαντικά παιχνίδια των επόμενων ημερών, ο Παναθηναϊκός επικράτησε των Εσπερίδων Καλλιθέας και έφτασε το 6Χ6 στο πρωτάθλημα, ενώ οι Εσπερίδες υποχώρησαν στο 2-3.

Τέσσερις παίκτριες των «πρασίνων» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με την Πηνελόπη ΠΑυλοπούλου να φτάνει τους 12 και να ακολουθούν οι Έμιλι Πότερ (11), Τσέστιτι Ριντ (11) και Διονυσία Αλεξανδρή (10). Για τις φιλοξενούμενες η Άνα Μαρία Βιργιόσε πέτυχε εμφατικό νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Ξέφυγε ο Παναθηναϊκός με σερί 11-0

Ξεκινώντας από την δυνατή του άμυνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 9-0, όμως οι Εσπερίδες αντέδρασαν και με 6 πόντους της Βιργιόσε πλησίασαν στο 11-9. Με όπλο το μακρινό σουτ οι φιλοξενούμενες διατηρούσαν επαφή με το σκορ (15-12 στο 9’), όσο ο Παναθηναϊκός έψαχνε λύσεις κοντά στο καλάθι.

«Καθάρισαν» Παυλοπούλου – Πότερ

Το πρώτο 20+ στο παιχνίδι γράφτηκε από κλέψιμο και καλάθι της Σωτηρίου (45-24), με τις γηπεδούχες να απλοποιούν στη συνέχεια την κατάσταση. Ένα μικρό σερί 0-6 των Εσπερίδων έκανε το 50-34, με την Παυλοπούλου να σπάει την επιθετική ανομβρία της ομάδας της για το 54-37 στο 30’. Με την Πότερ να δίνει εύκολους πόντους από τη ρακέτα ο Παναθηναϊκός αύξησε την απόσταση στο +31 (68-37) στο 35’, με την Ελένη Καπογιάννη να δίνει χρόνο και στις νεαρές Ζιάκα και Παλάσκα έως το φινάλε του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 38-22, 54-37, 74-45

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News