Ολοταχώς για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα ημιτελικά!

Ολοταχώς για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα ημιτελικά!

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός επικράτησαν στα πρώτα τους ματς για την 2η φάση του Challenge Cup και δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε έναν ημιτελικό ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

Οι «πράσινοι» όπως αναφέραμε και πριν επικράτησαν της Οντολένα Βόντα στον Άγιο Θωμά με 3-0 και βρίσκονται δύο σετ μακριά από τους «16». Εκεί θα αντιμετωπίσουν είτε την Μπέργκεν (Νορβηγία), είτε την Μπάνια Λούκα (Βοσνία). Αν περάσουν στα προημιτελικά θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) – Ορίον (Ολλανδία) ή Στρόσεν (Λουξεμβούργο).

Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι νίκησαν μέσα στην Σλοβακία την Κομάρνο με 3-1 και στο Ρέντηείναι το απόλυτο φαβορί για να προκριθούν στους 16» του Challenge Cup. Εκεί αν όλα πάνε καλά θα βρουν τον νικητή του ζευγαριού Μπουργκάς (Βουλγαρία) – Λωζάνη (Ελβετία), ενώ αν περάσουν στα προημιτελικά, κάτι καθόλου απίθανο, καθώς θα είναι το φαβορί και στην επόμενη φάση, θα παίξουν με τον νικητή που θα προκύψει από τα ζευγάρια Χαποέλ Ασεράκο (Ισραήλ) ή Ντνίπρο (Ουκρανία) – Τίλκεριτ Κόκκολα (Φινλανδία) ή Στεάουα (Ρουμανία).

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι δύο αιώνιοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό του Challenge Cup Ανδρών για μία θέση στο μεγάλο τελικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News