Παυλοπούλου: «Ανατριχιαστικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Παυλοπούλου: «Ανατριχιαστικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

H αρχηγό τoυ Παναθηναϊκού στο μπάσκετ γυναικών, Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησε στο SDNA για την επικράτηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και για το συναίσθημα να παίζεις στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου το ματς ήταν στον πλήρη έλεγχο σας. Τι συνέβη στη συνέχεια και επέστρεψε ο Ερυθρός Αστέρας στο ματς;

«Ήταν μία αγχωτική νίκη για εμάς, γιατί είχαμε το πάνω χέρι σε όλο το ματς. Ξαφνικά ανέβασε ρυθμό ο Ερυθρός Αστέρας, έπαιξε δυναμική άμυνα και εμείς πέσαμε στην παγίδα τους. Δεν την διαχειριστήκαμε καλά για ένα διάστημα την πίεση του Ερυθρού Αστέρα σε όλο το γήπεδο και κάναμε λάθη. Αυτοί αντίθετα βρήκαν πόντους από κάποιες κατοχές και το ματς έγινε κλειστό. Είχαμε την εμπειρία από κάποιες παίκτριες, κάποια κρίσιμα καλάθια από κάποιες άλλες, που μας έδωσα τη νίκη».

– Χτίζει πλέον ο Παναθηναϊκός το μέταλλο του νικητή; 

«Παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτερες και να δενόμαστε περισσότερα ως ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε με μυαλό, ανάλογα και με τον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας και σε κάθε φάση να στοχεύουμε σε κάτι συγκεκριμένο. Προφανώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά στο υπόλοιπο της σεζόν. Θέλω και εύχομαι να βελτιωνόμαστε και να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό με νίκες».

– Ήταν το πρώτο σου επίσημο ματς στο ΟΑΚΑ. Πως ένιωσες;

«Έχω παίξει φιλικά με την Εθνική ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ειδικά με τόσο κόσμο που ήρθε και ήταν όλοι μαζί και φωνάζανε στον ίδιο παλμό. Ήταν ανατριχιαστικό, ειδικά μπροστά σε αυτό τον κόσμο, είναι τεράστια τιμή να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Το έζησα κι αυτό την καριέρα μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

– Πλέον μπροστά σας στη διοργάνωση έχετε το παιχνίδι με την Λουμπλίν, που πιθανότατα θα σας δώσει την πρόκριση με νίκη. Το σκέφτεστε;

«Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στην Ευρώπη προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι της Κυριακής με τις Εσπερίδες στην έδρα μας. Περιμένουμε πάλι τον κόσμο δίπλα και πάμε βήμα-βήμα».

– Το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι συνεχίζετε αήττητες;

«Το γνωρίζουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News