Πέρασε ως πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών!

Το γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού τελικά προκρίθηκε από την πρώτη θέση του ομίλου του και έτσι θεωρητικά θα έχει μια καλύτερη κλήρωση.

Η σημερινή νίκη της ιταλικής Νορμπέλο με 3-1 επί της ισπανικής Λέκα έδωσε την πρώτη θέση στο «τριφύλλι» και παράλληλα τη δεύτερη θέση στην ιταλική ομάδα.

Αυτό το σενάριο θα δώσει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να έχει μια θεωρητικά καλύτερη κλήρωση στη φάση των 16.

Σοκ στο Τριφύλλι: Χάνει παίκτη για τους επόμενους δύο μήνες!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Β΄, Πάουλο Αγκοστίνιο, υπέστη οστικό οίδημα στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πάουλο Αγκοστίνιο, ο οποίος στη διάρκεια προπόνησης του Παναθηναϊκού Β αισθάνθηκε μια ενόχληση στο δεξί του γόνατο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη οστικό οίδημα στον έσω μηραίο κόνδυλο του δεξιού γονάτου του.

Η επιστροφή του Αγκοστίνιο στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε διάστημα οκτώ εβδομάδων.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News