Ανδρεόπουλος: Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ - Η ατάκα για το ποδόσφαιρο

Ανδρεόπουλος: Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ - Η ατάκα για το ποδόσφαιρο

Ο Χαράλαμπoς Ανδρεόπουλος, γιος του προπονητή του Παναθηναϊκού στο βόλει ανδρών απάντησε σε διάφορα ερωτήματα των φίλων της ομάδας στο Instagram.

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε ήταν ποια είναι η καλύτερη στιγμή του με τον Παναθηναϊκό όπου απάντησε:

«To πρώτο μου καλοκαίρι το 2020. Με την καραντίνα υπήρχε πολύ πίεση και όλοι ξεδώσαμε μετά στους πανηγυρισμούς. Το δεύτερο πρωτάθλημα φέτος. Ο ημιτελικός στην Άγκυρα φέτος με την Χαλκμπανκ στην άγκυρα. Η πρώτη φορά που έπαιξα σε υψηλό επίπεδο».

Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς ένα φίλος της ομάδας του ζήτησε την άποψη του για τον Σέρβο προπονητή:

«Μου φαίνεται αστείο που με ρωτάτε για το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω και πολλά αλλά η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά. Σίγουρα έχει το ρόλο του ο προπονητής. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Η τρίτη ερώτηση είχε να κάνει με το τι περιμένει φέτος από την ομάδα:

«Θα απαντήσω για το βόλει, λογικά γι’αυτό ρωτάς. Η ομάδα φέτος ενισχύθηκε σημαντικά. Κόβαρ και Ερνάντεζ είναι παίκτες υψηλού επιπέδου. Οι συμπαίκτες μου στην Ιταλία είναι εντυπωσιασμένοι που επέλεξαν να πάνε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πολύ καλοί χαρακτήρες και οι δύο από ότι μου λένε. Φράγκος, Ζήσης και Πετρέας ανήκουν στους κορυφαίους Έλληνες παίκτες. Ο Άξελ είναι το ρομπότ μας και ο Ράνγκελ εκείνος που δίνει κίνητρο. Πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά η ομάδα φέτος, μακάρι να φτάσει μακριά και στην Ευρώπη».

Τέλος, η τέταρτη ερώτηση ήταν για το πότε θα επιστρέψει στο Τριφύλλι όπου απάντησε:

«Δεν ξέρω ειλικρινά. Θα το ήθελα κάποια στιγμή. Καλή τύχη στην ομάδα φέτος!! Αύριο το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Ανδρεόπουλος: Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ - Η ατάκα για το ποδόσφαιροΑνδρεόπουλος: Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ - Η ατάκα για το ποδόσφαιροΑνδρεόπουλος: Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ - Η ατάκα για το ποδόσφαιροΑνδρεόπουλος: Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ - Η ατάκα για το ποδόσφαιρο

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News