Χαντάβα: «Πληγώθηκα στην Ελλάδα, θα προσπαθήσω να μείνω στο εξωτερικό»

Χαντάβα: «Πληγώθηκα στην Ελλάδα, θα προσπαθήσω να μείνω στο εξωτερικό»

Μετά από 16χρόνια παρουσίας στην Εθνική και 151 συμμετοχές, η Εύα Χαντάβα ανακοίνωσε το «τέλος» της από την Εθνική, με την τεράστια αθλήτρια να κάνει τον απολογισμό της, μιλώντας και για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Λίγο πριν το μεγάλο βολεϊκό της ταξίδι για την Ιαπωνία, η Εύα Χαντάβα ξετυλίγει στο volleyball.gr το κουβάρι των στιγμών της με την Εθνική Ελλάδας, κάνει τον… απολογισμό της, μιλώντας παράλληλα για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

«Η αλήθεια είναι ότι ως προς τις συμπεριφορές και τον τρόπο αντιμετώπισης καταστάσεων απέχουμε πολύ σε σύγκριση με τις άλλες χώρες. Σε αυτό το κομμάτι, η Ελλάδα με πλήγωσε αρκετές φορές. Οπότε αν καταφέρω να είμαι στο επίπεδο που θέλω για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια, τότε όχι θα προσπαθήσω να μείνω στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να κλείνει η πόρτα επιστροφής μου».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News