Πρώτος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών!

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών!

Ανακοινώθηκε η αξιολόγηση των σωματείων της άρσης βαρών και το «τριφύλλι» κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πρώτη θέση με 2667 βαθμούς , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φιλαθλητικό Αριδαίας με 2386 βαθμούς και τον ΠΑΟΚ στην Τρίτη θέση με 1909 βαθμούς.

Αναλυτικά η βαθμολογία : 202 (άνδρες), 135 (νέοι άνδρες), 73 (έφηβοι), 84 (Παίδων) , 514 (γυναικών), 369 (νέων γυναικών), 252 (νεάνιδων), 84 (κορασίδες), 50 (μπόνους 30% πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων), 232 (διακριση εθνικών ομάδων), 420 (συμμετοχές εθνικές ομάδες) και 252 (επίτευξη ρεκόρ).

 

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr