Νέλσον Σανζ: «Να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό οι Ολυμπιακοί, γιατί δεν έχουν ομάδα ΑμεΑ»

Νέλσον Σανζ: «Να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό οι Ολυμπιακοί, γιατί δεν έχουν ομάδα ΑμεΑ»

Ο Νέλσον Σανζ, ο MVP του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο σχολίασε το πρόσφατο περιστατικό στο λιμάνι με τους αγνώστους που του ζήτησαν να βγάλει τη φανέλα με το τριφύλλι.

«Πραγματικά στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει. Ήρθαν κάτι τύποι με δυο μηχανές και ένα αυτοκίνητο, περίπου επτά-οκτώ άτομα. Μιλούσαν ελληνικά. Έδειχναν την μπλούζα που φορούσα, ήταν πράσινη και ειλικρινά δεν γνώριζα ότι ήταν μπλούζα από σύλλογο οπαδών. Μου ζήτησαν να βγάλω την μπλούζα και να τους την δώσω.

Προφανώς εγώ τους είπα ‘όχι’, δεν καταλάβαινα αλήθεια τι γινόταν. Τότε κάποιοι συμπαίκτες μου είπαν ότι, για να αποφύγουμε τα προβλήματα, ήταν καλύτερο να δώσω την μπλούζα. Και πραγματικά για να γλιτώσω τα προβλήματα, τους την έδωσα. Και η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λογό συνέβη αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ με κακία, σκέφτηκα ότι αυτοί που μάλλον ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού και την ήθελαν  για να την φυλάξουν (γέλια). Εγώ τους προτρέπω να στηρίζουν την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο, διότι ξέρω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα άρα ούτε φανέλα για να πάρουν» είναι τα λόγια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News