Καταλυτική η Βιντσιλαίου στη σπουδαία επικράτηση επί της Μονκαλιέρι (vid)
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγγελική Βιντσιλαίου με την Ντιναμό Σάσαρι να κερδίζει στην έδρα της την Μονκαλιέρι 85-67 και να κάνει το 1-0 στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος Ιταλίας.
Η διεθνής γκαρντ έδωσε με την παρουσία της ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλο ρυθμό, συνετέλεσε να μεγαλώσει η διαφορά και αξιοποίησε την καταπληκτική σέντερ της ομάδας Τζέσικα Σέπαρντ.
Συγκεκριμένα, σημείωσε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 24 λεπτά συμμετοχής. Να σημειωθεί πως εκείνη χρεώθηκε με 3 φάουλ από νωρίς και ο προπονητής της χρειάστηκε να την «προστατέψει».
Η πρώην «πράσινη» βρήκε αντίπαλο ξανά την Βελγιδα πλέι μέικερ Τζούλι Βανλού την οποία είχε αντιμετωπίσει όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και εκείνη στην Ενισέι για τον όμιλο του Eurocup.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»!
- Βαλένθια: Τα νούμερα στις βολές που... εκθέτουν όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις για στόπερ και χαφ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν
- Μπενίτεθ: Η ατάκα μετά την ΑΕΚ που δείχνει έξοδο από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η βασική προϋπόθεση για να ντυθεί στα πράσινα ο Ράστοντερ