Παναθηναϊκός: Αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός τα έκανε «θάλασσα» στο β’ δεκάλεπτο, στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου.
Οι «ερυθρόλευκες» εκμεταλλεύτηκαν την σαφή υπεροχή τους μέσα στο καλάθι, κυριάρχησαν με 41 ριμπάουντ έναντι 27 του «τριφυλλιού» και πήραν την πρόκριση για τον τελικό.
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού στοίχισε η έλλειψη μία ψηλής, με την Κάιζερ να είναι αρνητική με μόλις 2 πόντους και 1 ριμπάουντ, έχασε για σχεδόν όλη την τρίτη περίοδο την Τσάτσιτι Ριντ, που φορτώθηκε με 4 φάουλ και έχασε εντελώς τη δύναμή του στη ρακέτα.
Πρωταγωνίστρια για την ομάδα του Πειραιά ήταν η Κριστίν Βίτολα, που ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, με την Νίκη Σταμολάμπρου να έχει άλλους 13.
Τα δεκάλεπτα: 13-11, 37-21, 52-42, 69-55
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή