Παναθηναϊκός: DNA και νοοτροπία με χαώδη διαφορά

Παναθηναϊκός: DNA και νοοτροπία με χαώδη διαφορά

Μπορεί να μην έχει υψηλό μπάτζετ ούτε φέτος ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μα διαθέτει πιο στιβαρή ομάδα από Φοίνικα και ΠΑΟΚ που δύσκολα δεν θα κόψει πρώτη το νήμα.

Τα τελευταία 3 -4 χρόνια ο προπονητής με σοβαρή δουλειά και καλές μεταγραφές νέων παικτών έφτιαξε ένα καλό σύνολο, ενώ ούτε στους ξένους λάθεψε.

Με το υλικό που έχει ο Παναθηναϊκός το ότι έφτασε μέχρι ένα σημείο να διεκδικεί πρωτάθλημα, κύπελλο, λιγκ καπ και ευρωπαϊκό τελικό, το θεωρούμε μέγιστο κατόρθωμα που δεν τολμούσαμε ούτε να ψελλίσουμε το φθινόπωρο όταν Στάλεκαρ και Ντε Ντρις ξεκίνησαν μουδιασμένα τη σεζόν με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δυσκολεύεται να ρολάρει.

Πάντως αν κάτι μας άρεσε μετά το τέλος του ντέρμπι της Δευτέρας ήταν οι γεμάτες σεβασμό για τον αντίπαλο δηλώσεις των πράσινων στελεχών. Οι συγκρίσεις δεν είναι δυνατόν να μην προκύψουν.

Για κάθε προβοκατόρικη τοποθέτηση, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιπαρατάξει Πανταλέων, Αγραπιδάκη, Ανδρεόπουλο, Βρανόπουλο. DNA και νοοτροπία με χαώδη διαφορά και πάνω από κάθε αγωνιστικό ζήτημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News