Χαντάβα: «Κακώς με ρώτησαν για το γήπεδο - Εγώ είπα το προφανές!»

Εκπληκτική Χαντάβα: «Όταν οι γυναίκες λέμε ''ΟΧΙ'', σημαίνει ''ΟΧΙ''»

Η Ευαγγελία Χαντάβα με τρία tweets ανέφερε πως δεν είναι η ειδική για να μιλήσει για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού και τόνισε πως είπε το προφανές από την πλευρά της αθλήτριας.

Αναλυτικά:

«Για την όποια παρεξήγηση θα ήθελα να πάρω θέση και να αναφέρω πως δεν είναι δουλειά μου να αποφασίσω για κάτι που δεν γνωρίζω κρατικά (συμβάσεις,νόμοι) είμαι αθλήτρια κ αυτό που είπα και θεωρώ πως όλοι οι αθλητές είναι προφανέστατο ότι θέλουν είναι να έχουν ένα δικό τους γήπεδο.»

«Δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει και από εδώ και πέρα μόνο σε αυτό θα παίρνω θέση !!!»
Ρωτήθηκα για ένα κομμάτι που δε γνωρίζω ποια είναι τα υπέρ και τα κατά και απλά προσπάθησα να μιλήσω για το αθλητικό κομμάτι που αφορά εμάς τους αθλητές κ μόνο!!! Αν και θεωρώ πως δεν έπρεπε να ερωτηθώ καθόλου για το συγκεκριμένο αφού το θέμα μας ήταν το Κύπελλο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News