Με άνεση νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Με άνεση νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε σε εύκολη νίκη με 76-48.

Οι «πράσινες» πήραν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου τους πήραν το δίποντο και παράλληλα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετές αθλήτριες.

Το «τριφύλλι» δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και έδειξε να έχει ομοιογένεια σε όλα τα σχήματα που χρησιμοποιηήθηκαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΟ είχε μεγάλο προβάδισμα στο ημίχρονο με 50-23 που αντικατοπτρίζει και τη διαφορά των δύο ομάδων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά μαζεύτηκε λίγο και έληξε με 62-40 ενώ και στο τέταρτο δεκάλεπτο οι «πράσινες» είχαν καλή απόδοση και το τελικό 76-48 είναι ενδεικτικό.

Αναλυτικά τα Δεκάλεπτα: 28-15, 50-23, 62-40, 76-48
Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 21(1), Φίτζγκεραλντ 15(1), Ζιάκα 2, Σταμάτη 7(1), Λύμουρα 6(1), Κωτούλα, Μπουντούρη, Γρηγοροπούλου 3, Μυλωνάκη 7, Χολμς 10, Χατζηνικολάου 5.
ΠΑΣ Γιάννινα (Δουβίτσας): Μπλάσιερ 1, Χούλη 5(1), Σαρηγιαννίδου 3, Θεοδώρου 6(1), Καλαμπάκου 3(1), Χρηστάκη 8(2), Σλιμ 16, Παπαδοπούλου 4, Δημητριάδου, Μαρίνη 2.

Σε δήλωση της η Γεωργία Γρηγοροπούλου τόνισε «Ήταν ένα παιχνίδι περίπου έτσι όπως το περιμέναμε. Έπρεπε να νικήσουμε τον αγώνα και δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμάς. Ξέραμε πως παίζει ο αντίπαλος και γνωρίζαμε το παιχνίδι και φάνηκε ότι είχαμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Στη συνέχεια όταν άνοιξε η διαφορά στο σκορ δοκιμάσαμε και διάφορα πράγματα να δούμε αν μας βγαίνουν. Παίξαμε αρκετές κοπέλες, το ευχαριστηθήκαμε και για εμάς η νίκη ήταν πρωταρχικός στόχος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News