Βοτανικός: «Κλείδωσε» η έκτακτη συνέντευξη Τύπου

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης σε ειδική συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 10 Ιανουαριου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Civitel (Λεωφόρος Κηφισίας 2).

Η διοίκηση του Συλλόγου θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr