Δεύτερη στην Ευρώπη η Ντουντουνάκη του Παναθηναϊκού

Δεύτερη στην Ευρώπη η Ντουντουνάκη του Παναθηναϊκού

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Άννα Ντουντουνάκη κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Καζάν στα 100μ. πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ!

Η «πράσινη» αθλήτρια κατέκτησε τη δεύτερη θέση με χρόνο 56.35 και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 56.44 από το 2019.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η σουηδέζα Σέστρεμ με 55.84 ενώ τον ίδιο χρόνο με τη Ντουντουνάκη έκανε η λευκορωσίδα Σκουρντάι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr