Κατέκτησε τον 1627ο τίτλο του ο Παναθηναϊκός!

Κατέκτησε τον 1627ο τίτλο του ο Παναθηναϊκός!

Ένα ακόμα πρωτάθλημα ήρθε στη Λεωφόρο από το τμήμα σκοποβολής του Συλλόγου και αυτή τη φορά το κατέκτησαν οι γυναίκες του ΠΑΟ στο τουφέκι πρηνηδόν.

Οι «τουφεκούδες» σήκωσαν ακόμη μια πανελλήνια κούπα (Τίτλος Νο 1.627) με την τριάδα Φωκά-Στογιάνοβα-Κηπαράκη! Χάλκινη πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Φωκά Μαρία στην ατομική κατάταξη του αγωνίσματος.

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βυρωνα πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα του Ελεύθερου Πιστολιού 50μ Ανδρών και του Πρηνηδόν Τουφεκιού Γυναικών. Πολύ καλή παρουσία των «πράσινων» σκοπευτών και σκοπευτριων στα 2 αγωνίσματα, καθώς στο Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών η τριάδα Καμπούρης-Κοκκινάκης-Γιαννίσης κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην Ομαδική Κατάταξη.

Αύριο, διεξάγονται τα αγωνίσματα 3 στάσεων στο τουφέκι γυναικών και ταχύτητας στο πιστόλι ανδρών, σε Βυρωνα και Μαλακάσα αντίστοιχα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr