Δεν πειράζει...

Δεν πειράζει...

Το τμήμα του Ερασιτέχνη που έκανε πέρσι περήφανους τους εκατομμύρια φιλάθλους της Ελλάδος γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα στην Χατάισπορ (87-56), ωστόσο, το μήνυμα που πρέπει να λάβουν οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη είναι «πως τα δύσκολα είναι για τις μαχήτριες»!

Ήταν εξ αρχής δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού στην εχθρική έδρα της Χατάισπορ με τις γηπεδούχες να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί από το πρώτο μέρος, όταν και βρέθηκαν στο +20 από τις Πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Από κει και πέρα, το ματς δεν είχε γυρισμό για το Τριφύλλι, που γνώρισε μια ήττα με ευρύ σκορ. Μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο κατάφεραν τα φίνα κορίτσια να επιβληθούν και να «ψαλιδίσουν» κάπως τη διαφορά (8-12).

Αλλά το νόημα είναι πως δεν πειράζει, αρκεί η διοίκηση να κλείσει την εκκρεμότητα της ψηλής στο ρόστερ. Οι «πράσινες», εξάλλου, έχουν μοιράσει χαμόγελα στον κόσμο τους με την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ, ενώ κι φέτος έχουν ξεκινήσει δυναμικά πετυχαίνοντας και ένα ιστορικό διπλό στη Ρωσία.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο 1-2 στο Eurocup (κέρδισε Ενισέι, έχασε από Πολκοβίτσε στο… καλάθι και Χατάισπορ) και προετοιμάζεται ήδη για το επόμενο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 31-11, 57-30, 79-44, 87-56

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr