Αλλάζε επίπεδο το πόλο: Νέο προπονητής και μεταγραφικό «ντεμαράζ»

Ενδιαφέρον από τους Αργυρόπουλους για τον Παναθηναϊκό

Νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών δημιουργεί η πρόθεση των αδελφών Αργυρόπουλων να αναλάβουν το αντίστοιχο τμήμα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportsonline.gr, οι μέχρι φέτος χρηματοδότες του Υδραϊκού φέρονται να έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και εντός του καλοκαιριού ή το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου (πάντως πριν την έναρξη της νέας χρονιάς) θα αναλάβουν να «τρέξουν» το τμήμα πόλο των «πρασίνων», τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Έχοντας την οικονομική δυνατότητα, αλλά και την εμπειρία στο χώρο, οι αδελφοί Αργυρόπουλοι φιλοδοξούν να μετατρέψουν σταδιακά το «τριφύλλι» σε πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα πάντα με το sportsonline.gr, το σχέδιο προβλέπει την πρόσληψη στη θέση του προπονητή, του νυν τεχνικού του Υδραϊκού, Μάκη Βολτυράκη, με συνεργάτη τον Αντώνη Βλοντάκη, καθώς και ένα μεταγραφικό «ντεμαράζ», με στόχο την απόκτηση παικτών -Ελλήνων και ξένων- που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να καταστήσουν τον Παναθηναϊκό άκρως ανταγωνιστικό.

Η εξέλιξη αυτή θέτει εν αμφιβόλω την επόμενη ημέρα του Υδραϊκού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στην Α1, αγωνίστηκε και στην Ευρώπη, ενώ τη φετινή σεζόν και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού βρισκόταν στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως η συμμετοχή του στην μεγάλη κατηγορία δεν κινδυνεύει, καθώς η ΚΟΕ αποφάσισε να μην υποβιβαστεί φέτος καμία ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News