Γιαννακόπουλος-Αργυρόπουλοι: «Αυτό είναι το deal»

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο - Ήταν μεγαλύτερο το χρέος - Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

Τις λεπτομέρειες της εισόδου των Κωνσταντίνου και Βαγγέλη Αργυρόπουλου στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το deal, Γιάννης Κορακής.

«Είναι πολύ πετυχημένοι, έχουν μπει στο πόλο εδώ και πολύ καιρό. Ο Κωσνταντίνος Αργυρόπουλος ήταν και πολίστας στον Υδραϊκό. Στήριξαν πολύ στην πορεία του Υδραϊκού, είχαν σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του, αφού μια ομάδα ανθρώπων των πήρε από τις χαμηλότερες κατηγορίες και την οδήγησε στην έξοδο στην Ευρώπη», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Οι αδερφοί Αργυρόπουλοι είναι Παναθηναϊκοί, αγαπούν πολύ το πόλο και θέλουν να δουν το τμήμα να διακρίνεται. Θέλουν να το δουν ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλο κίνητρο να κοντράρουν την αυτοκρατορία του. Θα μπουν σαν υποστηρικτές στο τμήμα, σαν χορηγοί. Ο συνδεσμος για να γίνει αυτή η επαφή είναι ο Κώστας Κοκκινάκης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News