Αθώος ο Αϊδινιώτης
Οριστικό τέλος στην περίεργη ιστορία και τα κατηγορητήρια που ήθελαν τον Γιάννη Αϊδινιώτη να έχει έρθει σε αντιπαράθεση με γονέα αθλητή μπήκε πριν από μερικές μέρες από την ΕΦΙΠ.
Ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού δικαιώθηκε πλήρως από την Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος για μία περίεργη υπόθεση που βγήκε στον αφρό τον περασμένο Φεβρουάριο.
Συγκεκριμένα, ο γονέας ενός εκ των αθλητών που αντιμετώπισαν οι πράσινοι, ο κ. Κασιδόκωστας κινήθηκε νομικά κατά του Αϊδινιώτη λόγω μιας αντιπαράθεσης που φαίνεται ότι υπήρξε κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Δεν αποδείχθηκε από πουθενά ότι ο πράσινος κόουτς απώθησε τον εκνευρισμένο γονέα λόγω της σκανδαλώδους ήττας του αθλητή του Τριφυλλιού, Μετάι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΜάλιστα, ο Αϊδινιώτης σκέφτεται να περάσει στην… αντεπίθεση και να κινηθεί νομικά κατά του ηθικού αυτουργού της υπόθεσης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-2: Τα γκολ και τα highlights
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-2
- Παναθηναϊκός Superleague: Επόμενος αντίπαλος - Μέρα, ώρα, έδρα (11 αγών.)
- Νίστρουπ: "Ακούμε διάφορα για κόκκινες και πέναλτι" - Οι δηλώσεις μετά το Ηρακλής-Παναθηναϊκός
- Φωτιά ο Μπάντιο! Οι πόντοι των παικτών μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός