Χρέος της ΠΑΕ και προς τον Ερασιτέχνη

Ντροπή: Αυτή είναι η... κρούση για ανανέωση του Μαρίνου!

Ο γ.γ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θεόδωρος Συνοδινός, μίλησε στην ιστοσελίδα panathinaikoskosmos και τόνισε πως, σε αντίθεση με την ΚΑΕ, η ΠΑΕ έχει χρέος και προς τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

«Δεδομένων των χρεών που υπάρχουν από το παρελθόν ,ύψους 3,5 εκατομμυρίων,και ταυτόχρονα υπολογίζοντας την πιθανή μείωση των εσόδων η παρούσα διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη τη χειρότερη εξέλιξη που θα μπορούσε να συμβεί, έλαβε την σκληρή απόφαση να περιορίσει την αγωνιστική δραστηριότητα των ομαδικών αθλημάτων προκειμένου, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου,να μην υπάρξουν νέα χρέη. Η ΚΑΕ ανταποκρίνεται στις οικονομικές τις υποχρεώσεις. Η ΠΑΕ αρχικά ανταποκρίθηκε, όμως μετά από την παραίτηση Αλαφούζου, είναι σε καθολική στάση πληρωμών προς εμάς λόγω των γνωστών προβλημάτων. Γεγονός που έχει δημιουργήσει αδυναμία στο να προχωρήσουμε και στις αναγκαίες μεταγραφές στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ που ήταν αρχικά στο πρόγραμμα. Το χρέος της ΠΑΕ πλησιάζει ήδη τις 400.000 ευρώ.»

Σχετικά με τους σκοπούς και τους  στόχους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ανέφερε «Η κυρίως προσπάθεια μας είναι να είναι ενεργός ο Ερασιτέχνης ,να μην βάλει λουκέτο και μέχρι στιγμής αυτό το έχουμε καταφέρει.

Στόχος μας είναι να υπάρξει ενδιαφερόμενος παράγοντας, Παναθηναϊκός, με ουσιαστική φερεγγυότητα, ώστε να είναι σε θέση αφ’ ενός να προστατεύσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Α.Ο ,το γήπεδο και τα νόμιμα έσοδα του ερασιτέχνη από οποία πηγή.

Άλλωστε από τη πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι μόλις βρεθεί αξιόλογος οικονομικός παράγοντας ενδιαφερόμενος και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί και να αναλάβει…. φύγαμε εχθές».

Για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ γυναικών τόνισε «Καταλαβαίνω την πικρία των φιλάθλων ,όμως όπως όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό».

Τέλος, για τις εκλογές γνωστοποίησε ότι «Οι Εκλογές θα γίνουν το αργότερο στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου,ίσως και νωρίτερα,με γνώμονα μόνο το συμφέρον του συλλόγου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr