Απίστευτες εμφανίσεις από τα αδέρφια Βολικάκη!

Απίστευτες εμφανίσεις από τα αδέρφια Βολικάκη!

Το διήμερο Διεθνές Γκραν Πρι πίστας (1 και 2 Ιουλίου 2017) που συνδυάστηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με το Βαλκανικό πρωτάθλημα αποτελεί πια παρελθόν και φέρει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του Παναθηναϊκού και των αδερφών Βολικάκη!

Οι δυο ποδηλάτες του Παναθηναϊκού δεν άφησαν στην κυριολεξία κανένα περιθώριο στους υπόλοιπους διεκδικητές σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχαν και πρόσφεραν για άλλη μια φορά πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Tριφυλλιού!

Πιο συγκεκριμένα το διεθνές Γκραν Πρι, που φιλοξένησε η χώρα μας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών άνοιξε το περασμένο Σάββατο με τα αγωνίσματα των Πόντων, του Σκρατς και του Elimination. Οι αφιονισμένοι Βολιώτες με εμφανίσεις… κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές έκαναν το 1-2 με τον Χρήστο Βολικάκη να αναδεικνύεται νικητής στο Σκρατς και στους Πόντους και τον Ζαφείρη Βολικάκη να επικρατεί στο Elimination.

Την ίδια μέρα στα 200 μέτρα ταχύτητας ο Χρήστος Τσερεντζούλιας με χρόνο 10.6″ πέρασε στις “κόντρες” κι εκεί απέσπασε την 6η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα ο Νικηφόρος Κουρής με χρόνο 11.7″ περιορίστηκε στην 17η θέση. Στις γυναίκες από πλευράς Παναθηναϊκού η Κωνσταντίνα Λεπενιώτη ρίχτηκε στη μάχη των 200μ παίρνοντας την 4η θέση, συμμετείχε στο Elimination με μια 5η θέση και κατετάγη 4η στο Σκρατς.

Την Κυριακή ήταν η σειρά του Ομνιουμ και του Κέιριν. Εκεί ο Χρήστος Βολικάκης συμπλήρωσε τα τέσσερα επιμέρους αγωνίσματα 1ος και ο Ζαφείρης Βολικάκης 2ος ρίχνοντας έτσι εμφατικά την αυλαία στις εμφανίσεις τους. Στον αντίποδα, ο Χρήστος Τσερεντζούλιας και ο Νικηφόρος Κουρής δεν κατόρθωσαν να προκριθούν στους τελικούς του Κέιριν. Από την πλευρά της η Λεπενιώτη τέλειωσε το Ομνιουμ γυναικών 5η.

Δεν σταματάνε τα ταμεία: Πάμε στοίχημα προγνωστικά!

Exit mobile version