ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Επιτροπές και φόρουμ φιλάθλων για το γήπεδο στο Γουδή

Νέα καθοριστική συνάντηση για το Γουδή

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκου, με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο.

Στην συνάντηση των δύο ανδρών αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα που θα γίνουν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο να συσταθεί μια ομάδα εργασίας, που θα αποτελείται από τρεις υπο-επιτροπές.

Η πρώτη θα σχετίζεται με τη νομική τεκμηρίωση και στήριξη του έργου, η δεύτερη θα αναλάβει τον τεχνικό, αρχιτεκτονικό και πολεοδομικό σχεδιασμό και η τρίτη θα ασχοληθεί με την οικονομική αξιολόγηση του όλου σχεδίου.

Ο κύριος Φάμελλος δήλωσε ότι θα εκπονηθεί και στρατηγική μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων. Η μελέτη θα συνοδεύσει την αναθεώρηση του ρυθμιστικού σχεδίου της Αθήνας.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μπαλτάκος ανακοίνωσε την δημιουργία ενός φόρουμ, στο οποίο οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να καταθέτουν τις ιδέες και τις απόψεις τους για το σχέδιο. «Τόσο καιρό το γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν πρόβλημα, τώρα είναι λύση. Σκοπός με το σχέδιο της ανάπλασης να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες και όχι μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ξεκινάμε με Europa League, συνεχίζουμε με Champions League και κλείνουμε με NBA! Δείτε εδώ: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Exit mobile version