"Kανένας και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την ανέγερση γηπέδου στο Γουδή"

"Kανένας και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την ανέγερση γηπέδου στο Γουδή"

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό Α.Ο για τις κυβερνητικές εξαγγελίες για κατασκευή γηπέδου στο Γουδή, που εκφράστηκαν διά στόματος του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη.

Πιο συγκεκριμένα, από τη διοίκηση του Α.Ο. υπογράμμισαν ότι η συνεργασία με την κυβέρνηση είναι άψογη, ενώ για το χρονικό ορίζοντα των εξελίξεων, οι πράσινοι παραπέμπουν σ’ ένα απόσπασμα των χθεσινών δηλώσεων του κ. Βασιλειάδη, όπου ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού τόνισε: «η εντολή του Πρωθυπουργού είναι να προχωρήσουμε άμεσα, συντεταγμένα και με κινήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα για να μπει το τρένο στις ράγες»…

Παράλληλα, στονν Παναθηναϊκό στέκονται στην θετική ανταπόκριση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού: «Αυτό το γεγονός ενισχύει τη βεβαιότητά μας ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την πραγμάτωση του μεγάλου ονείρου εκατομμυρίων Παναθηναϊκών για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή». Και προσέθεταν ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες τυχόν προκύψουν, «έχουμε υπομονή και μεθοδικότητα για να τα καταφέρουμε. Προχωράμε ακάθεκτοι για Γουδή».

Τέλος, από τον Ερασιτέχνη ευχαριστούν την ΠΑΕ και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Αλαφούζο για την ένθερμη συμπαράστασή του στο όλο εγχείρημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr