Πρώτος ο Παπασάββας - τραυματίστηκε ο Κουρής

Πρώτος ο Παπασάββας - τραυματίστηκε ο Κουρής

Άλλη μία σπουδαία επιτυχία για το τμήμα Ποδηλασίας του Παναθηναϊκού και τον Μιχάλη Παπασάββα.

Ο ποδηλάτης του τριφυλλιού συμμετείχε το Σάββατο 1/4 και την Κυριακή 2/4 στον ΓΥΡΟ ΜΤΒ 2017 που διοργάνωσε η Chania Cycling Races και ο ΠΟΧ Τάλως Aneklines και αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία 30-39 και πρώτος της γενικής κατάταξης!

Το πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με εκκίνηση το χωριό Αγκουσελιανά και τερματισμό στην τοποθεσία Ρούστικα και ο Παπασάββας πήρε κεφάλι από νωρίς μη διαπραγματευόμενος το βάθρο του νικητή! Τη δεύτερη μέρα, σε μια δύσκολη τεχνικά διαδρομή στο χωρίο Μαργαρίτες, ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, έκανε ακριβώς ό,τι έπρεπε για να διατηρήσει το προβάδισμά του, να τερματίσει χωρίς απώλειες και να αναδειχτεί νικητής του γύρου!

Τραυματισμός για Κουρή στο downhill

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Νικηφόρος Κουρής ο οποίος συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάβασης (downhill) που διοργανώθηκε την Κυριακή στον Τύρναβο. Εκεί ο Κουρής, με μια πολύ καλή εμφάνιση, κατετάγη 15ος, αλλά δυστυχώς αποκόμισε 2 κατάγματα στα πλευρά μετά από πτώση που είχε. Παρ’όλα αυτά, όμως, πρόλαβε να κερδίσει την 3η θέση στο Veteran’s Cup και να επιστρέψει στην Αθήνα με μετάλλιο.

Πρώτος ο Παπασάββας - τραυματίστηκε ο Κουρής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News