Ξανά στον εισαγγελέα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Ξανά στον εισαγγελέα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Ξανά στον εισαγγελέα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Απολογούνται σήμερα στον ανακριτή το 38χρονο πρώην μοντέλο και παίκτης της ομάδας του Παναθηναϊκού στο μπέιζμπολ και οι δυο συγκατηγορούμενοι του, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών και αξίας 1.500.000 ευρώ. 

Οι τρεις κατηγορούμενοι προσήλθαν χθες στον ανακριτή αλλά ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για σήμερα. Οι τρεις άνδρες είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή.

Την ίδια ώρα στην ήδη ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης προστίθενται νέα στοιχεία από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και από άλλα ευρήματα των αρχών γι’ αυτό και οι συνήγοροι των κατηγορουμένων ζήτησαν νέα προθεσμία προκειμένου να μελετήσουν το νέο υλικό και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 38χρονος και οι φερόμενοι συνεργοί του είναι αυτές της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Διάλεξε τον «εύκολο» δρόμο

Τον εύκολο αλλά ως φαίνεται επικίνδυνο δρόμο του γρήγορου χρήματος από την πώληση ναρκωτικών φαίνεται πως είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια γνωστό μοντέλο που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο το περασμένο Σάββατο. Ο άνδρας, το όνομα του οποίου κοσμούσε τις περισσότερες πασαρέλες την πρώτη δεκαετία του 2000, πιάστηκε από τους έμπειρους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που σε συνεργασία και με αμερικάνικες υπηρεσίες (DEA) έδωσαν ακόμη ένα «χτύπημα» στα κυκλώματα που διακινούν κοκαΐνη στη χώρα μας. Οι ελληνικές αρχές είχαν πάρει τις πληροφορίες από Αμερικανούς συναδέλφους τους και αξιοποιώντας και τις δικές τους έκαναν έφοδο 27 κιλά από το ναρκωτικό των πλουσίων. Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται αφού οι δυο συλληφθέντες φαίνεται πως ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης τόσο στο λαμπερό χώρο της μόδας όσο και στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου και μετά από δύο αναβολές που ζήτησαν τελικά απολογούνται σήμερα. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου με το συνεργάτη του Δημήτρη Γκαβέλα.

Η λαμπερή ζωή και η διεθνής καριέρα

Ξεκίνησε την πορεία του όταν στα 20 του χρόνια ήρθε από τον Καναδά στην Ελλάδα και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Το παρουσιαστικό του του άνοιξε διάπλατα πόρτες και εκείνος ξεκίνησε μία διαδρομή απίστευτη. Εξώφυλλα διεθνείς συνεργασίες με εκείνον να αποτελεί το βαρύ… πυροβολικό σε κάθε editorial μόδας. Μεγαλώνοντας τα άφησε όλα πίσω του και ασχολήθηκε με επιχειρήσεις, αποφασίζοντας να επενδύσει την περιουσία του σε κάτι δικό του. Απομακρύνθηκε απλώς από τα «φώτα» της δημοσιότητας και ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή του, το οποίο σταμάτησε ξαφνικά μετά την εξέλιξη τη σημερινή και τη σύλληψή του για υπόθεση ναρκωτικών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News