Αναμένονται... κοσμογονικές αλλαγές με Γιαννακόπουλο και Ερασιτέχνη!

Αναμένονται... κοσμογονικές αλλαγές με Γιαννακόπουλο και Ερασιτέχνη!

Τεράστιες αλλαγές αναμένονται να υπάρξουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στην περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκδηλώσει και έμπρακτα το ενδιαφέρον του και πάρει τα ηνία της “μάνας του λόχου”.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το ενδιαφέρον του, καθώς δεν έμεινε στα λόγια. Συγκεκριμένα ένας δικός του άνθρωπος πήρε 1.000 αιτήσεις για εγγραφές, και πλέον περιμένουν στον Ερασιτέχνη για το πως θα κινηθεί στο άμεσο μέλλον.

Ο Γιαννακόπουλος φέρεται να επιθυμεί την ανάληψη της ηγεσίας του Ερασιτέχνη, όπως την είχε η οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια και έφερε στο σύλλογο τίτλους και τεράστιες επιτυχίες, χωρίς όμως ο ίδιος να είναι στην προεδρία του.

Συγκεκριμένα θέλει να στηρίξει οικονομικά ένα διοικητικό σχήμα με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του. Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να απαλλάξει το σύλλογο από τον τεράστιο “βραχνά” των χρεών που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια, και παρόλο που το ποσό έχει πέσει, αυτή τη στιγμή υπολογίζονται στα 2 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια θέλει να δει όλα τα τμήματα να πρωταγωνιστούν και πάλι, μιας και την πρωτοκαθεδρία την έχει πάρει ο “αιώνιος” αντίπαλος του.

Η διοίκηση του Δημήτρη Μπαλτάκου αναδείχθηκε με έκτακτες εκλογές το καλοκαίρι και η θητεία της κανονικά λήγει σε δύο χρόνια από τότε, δηλαδή οι επόμενες αρχαιρεσίες προβλέπονται για τον Ιούνιο του 2018. Βέβαια, εφόσον ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δηλώνει πρόθυμος να παραιτηθεί για να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν θα υπάρξει πρόβλημα επί της διαδικασίας για την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Ερασιτέχνη.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr