Στη Σουηδία ο Παναθηναϊκός!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την Κυριακή (4/9) για την Σουηδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο αναφέρει:

[ads2]

«Αναχωρεί αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη Στοκχόλμη, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της, σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της γυναικείας καλαθοσφαίρισης.

Την αποστολή του Τριφυλλιού, που θα παραμείνει στη Σουηδία έως στις 11 Σεπτεμβρίου, απαρτίζουν, το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Πέτρο Πρέκα και τους Κυριάκο Μουέ (βοηθός α’), Δημήτρη Πέρδικο (βοηθός β’), το γυμναστή Αμβρόσιο Χατζηαποστόλου, το φυσικοθεραπευτή Βασίλη Καπώνη και το ρόστερ που αποτελείται από τις Σλούκα, Δίελα, Καλαμπάκου, Μούλη, Πράπα, Κασδαγλή, Εζέτζα, Στούπα, Σαπαλίδου και Avery καθώς και τις Smith και Ηαmpton που ενσωματώθηκαν στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Τα έξοδα της προετοιμασίας της ομάδας μας στη Σουηδία αναλαμβάνει η εταιρεία X- Level.

Να σημειωθεί ότι 13-15/9, το Τριφύλλι θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Βασίλης Σακόπουλος» που διοργανώνει ο Α.Ο. Σπόρτιγκ, με τη συμμετοχή της ρωσικής Sparta k M.Vidnoje και της τουρκικής Samsun Canik Βelediye Sports Club».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News