Ανακοινώθηκε η Καλαμπάκου

Ανακοινώθηκε η Καλαμπάκου

Την διετία 1990-92 την φανέλα του Παναθηναϊκού, την φορούσε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Τώρα, 24 χρόνια μετά ήρθε η σειρά της κόρης του, Ασπασίας, προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα, καθώς την Παρασκευή ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι».

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ασπασία Καλαμπάκου.

Η νεοαποκτηθείσα διεθνής γκαρντ είναι γεννημένη στις 8/12/93 στην Αθήνα και έχει ύψος 1.80μ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2016 Αkropol (Σουηδία)

2014-16 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

2013-14Κρόνος Αγίου Δημητρίου

2012-13 Αστέρας Εξαρχείων

2008-13 ΔΑΣΑΛ

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού, η Καλαμπάκου τόνισε στο panathinaikos1908.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τεράστιο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και παράλληλα νιώθω ιδιαίτερη τιμή λόγω του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με το Τριφύλλι στο στήθος και οι δύο γονείς μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να προσφέρουμε πολλές χαρές στους οπαδούς μας, που γνωρίζω ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr