Στη φυλακή ο Άλμπο του Παναθηναϊκού!

Σοκαριστικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση βιασμού μιας κοπέλας στη Φινλανδία από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών της Κούβας.

Όπως αναφέρουν φινλανδικά μέσα το πρωί της Τρίτης οι έξι αθλητές ανάμεσά τους ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Κάλβο και ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Άλμπο κρίθηκαν προφυλακιστέοι από δικαστήριο της Φινλανδίας. Μαζί τους ο πρώην διαγώνιος του ΠΑΟΚ Σεπέδα αλλά και οι Άμπραχαμ, Σόσα και Ουριάρτε.

[ads2]

Έκπληξη πάντως αποτελεί η παραπομπή των Σόσα και Άλμπο οι οποίοι φερόταν ότι απλώς γνώριζαν το συμβάν ενώ και ο Σεπέδα που αρχικά έμοιαζε ότι δεν εμπλέκεται παραπέμφθηκε και αυτός.

Πλέον έξι παραπέμπονται σε δίκη για βιασμό, που ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει.

Πρέπει να πούμε ότι ο Κουβανοί ισχυρίζονται ότι οι εξετάσεις DNA θα τους δικαιώσουν όμως μέχρι τότε θα έχει χαθεί χρόνος. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποια θα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού μετά και τις σημερινές εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου οκτώ παίκτες της Εθνικής ομάδας της Κούβας που έδινε αγώνες για το World League στο Τάμπερε της Φινλανδίας, συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού μιας κοπέλας. Οι δύο εξ αυτών αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στην πατρίδα του το πρωί της Δευτέρας.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News