Ανακοινώθηκε ο Παπαδόπουλος

Ανακοινώθηκε ο Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση εξέδωσε το «τριφύλλι» για την πρόσληψη του Κώστα Παπαδόπουλου και την παραίτηση της Μαργαρίτας Μάλαμα

Αναλυτικότερα: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την πρόσληψη του ταλαντούχου και διακεκριμένου προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει το “τιμόνι” της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Τριφυλλιού, έως το τέλος της σεζόν.

[ads2]

Ο 38χρονος τεχνικός είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης και αποτελεί μέλος του προπονητικού team της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. από το 1998. Έχει συνεργαστεί με όλα τα τμήματα του Συλλόγου και από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής της Εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Έχει κατακτήσει 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα Α’ ΕΣΚΑ Εφήβων και 2 Πανελλήνια Πρωτάθληματα (2012, 2015)
Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει εργαστεί και σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ με επιτυχία στο έργο του, όπως στον Πανελλήνιο ΓΣ, τον Πανιώνιο ΓΣ, τον Ηλυσιακό ΑΟ, στις γυναικείες ομάδες του Γαλατσίου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ πριν 2 χρόνια διετέλεσε βοηθός της προπονήτριας Γιασεμής Σαμαντούρα στον πάγκο του Τριφυλλιού.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εύχεται στη Μαργαρίτα Μάλαμα, που υπέβαλλε την παραίτησή της, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της και την ευχαριστεί πολύ για την αγαστή συνεργασία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News