ΚΡΙΜΑ... Παναθηναϊκέ!

ΚΡΙΜΑ... Παναθηναϊκέ!

Μάχη μέχρι τέλους έδωσαν Παναθηναϊκός και Βουλιαγμένη, που έμειναν ισόπαλοι με σκορ 10-10 στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Παναθηναϊκός και Βουλιαγμένη πήραν από έναν βαθμό μένοντας στο 10-10 στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

[ads2]

Οι δύο ομάδες έδωσαν μια ακόμα σπουδαία μάχη με την Βουλιαγμένη να έχει προβάδισμα δύο γκολ (9-7) στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως οι πράσινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με δύο πέναλτι, με τους Κόνγουεϊ αρχικά και τον Χρυσοσπάθη στη συνέχεια να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-10
Οκτάλεπτα: 1-2, 5-3, 2-1, 2-4.
Βουλιαγμένη (Λούδης): Βουλγαράκης 4, Δελαγραμμάτικας 2, Χρυσοσπάθης 2, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καπότσης 1.
Παναθηναϊκός (Λοράντος): Σαρτζετάκης 1, Βιτέλας 1, Πρίμορατς 1, Κόνγουεϊ 2, Καρούντζος 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Τοράκης 1, Γαβαλάς 1.

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε του ΝΟ Χίου με 8-6 στο Ποσειδώνιο, σε ένα ματς που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Ο Δικέφαλος είχε ελαφρά υπεροχή, με την Χίο να αντιδρά και να παίρνει το προβάδισμα στην τρίτη περίοδο. Αυτό φαίνεται πως… νευρίασε τους γηπεδούχους που ξέσπασαν στο τελευταίο οκτάλεπτο και πήραν τη νίκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News