Διπλό στην Κω

Διπλό στην Κω

[ads]

Ο Ιπποκράτης τον δυσκόλεψε πολύ για 30 λεπτά, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε την ποιότητά του στο τέλος και πέρασε από την Κω με σκορ 68-58.

[ads]

Την πέμπτη του νίκη σε έξι αγώνες πέτυχε ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας λύσεις κατά διαστήματα από όλες τις παίκτριες του, με την Αυτζή να αποδεικνύεται καθοριστική στα κρίσιμα. Από πλευράς Ιπποκράτη, που έμεινε στη μία νίκη αλλά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση η Κάμπελ με 24 πόντους.

Ο Ιπποκράτης έδειξε από το πρώτο λεπτό πως πρόκειται να δυσκολέψει την ομάδα του Πέτρου Πρέκα, αφού προηγήθηκε με 12-11 στο έκτο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός με πόντους της Ντέλβα και της Καλέντζου κατάφερε να περάσει μπροστά (14-16), αλλά ακολούθησε 20λεπτη διακοπή. Τελικά το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με διαφορά επτά πόντων για τις «πράσινες» (16-23).

Η διαφορά διατηρήθηκε σε αυτά τα επίπεδα για λίγο (22-29), αφού η εξαιρετική Κάμπελ (19 π. στο ημίχρονο) κρατούσε συνεχώς κοντά τις γηπεδούχες. Με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός βρισκοταν μπροστά με 34-38.

Η Κάμπελ συνέχισε να σκοράρει με κάθε τρόπο και έδωσε το προβάδισμα στον Ιπποκράτη (41-40). Λύμουρα και Κυριακοπούλου έδωσαν πολύτιμες λύσεις σε ένα σημείο που οι «πράσινες» είχαν… κολλήσει (44-46). Η Γούναρη διαμόρφωσε το 49-48, αλλά ακολούθησε σερί 0-8 και το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 49-57.

Η Λύμουρα κράτησε τη διαφορά στους οκτώ (51-59) και η Σλούκα την ανέβασε σε διψήφιο αριθμό με τρίποντο. Λίγο αργότερα η Αυτζή διαμόρφωσε το 54-66 με τρίποντο και… κλείδωσε τη νίκη που ήρθε τελικά με σκορ 58-68.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News