"Νίκη με ΠΑΟΚ"

[ads]

 

[ads]

«Καλησπέρα σας. Ξεκινήσαμε το Σάββατο το Πρωτάθλημα, βασιζόμενοι και πατώντας στην περσινή επιτυχία. Όλα από κάπου ξεκινάνε. Φέτος θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό του Πρωταθλήματος. Η ομάδα σε σχέση με πέρσι έχει αλλάξει πολλά πράγματα με κυριότερη αυτή του προπονητή.

Έγινε μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ με νέα παιδιά σε σχέση με πέρσι. Αυτό μακροπρόθεσμα ίσως βγει σε καλό γιατί βάζεις τις βάσεις για να κάνεις κάτι καλό. Για να πάρεις το Πρωτάθλημα δεν το παίρνεις μόνο με οικονομικά άνοιγμα. Όσο αφορά τον αγώνα θέλαμε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχαμε κερδίσει πέρσι. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς.

Από εκεί και πέρα στο κολυμβητήριο που αγωνιστήκαμε δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση και υπήρχαν άτομα που δεν είχαν κολυμπήσει καν σε αυτή την πισίνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βγάλει μια άμυνα και να πάρουμε τον αγώνα. Στο συγκεκριμένο αγώνα θα έπρεπε να ελέγξουμε από την αρχή το ρυθμό και να φύγουμε δυο γκολ διαφορά θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα.

Όσο πέρναγε η ώρα ο Υδραίικος ήταν κοντά στο σκορ και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Στεναχωρηθήκαμε όλοι, βάζουμε τα κεφάλια κάτω και τώρα κοιτάμε τον ΠΑΟΚ όπου πρέπει να κερδίσουμε. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να καλύψουμε την ισοπαλία με τον Υδραϊκό. Είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Είμαστε καινούργια ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση από αυτή που εμφανιστήκαμε στο παιχνίδι. Είναι από τις λίγες φορές όπου νιώθω ότι η διοίκηση είναι κοντά μας

Τα ξαναλέμε

Γιώργος Αφρούδακης»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News